تکنبک های فروش و معرفی برترین‌‌ تکنیک ها

تکنیک های فروش برای رقابت در دنیای امروز برای بقا کسب و کار ها و تاب آوری در مارکت پیچیده این روزها بین کسب  و کارها بسیار قوت گرفته است. دست یافتن به موفقیت فقط  باداشتن محصول و یا خدمات عالی و نه تنها دیگر امکان پذیر نیست بلکه گاهی ممکن است مزیت رقابتی هم به حساب نیایید. می‌توان از جهت دیگری هم به ماجرا نگاه کرد: اگر به عنوان یک کسب و کار محصولات یا خدمات خوبی برای ارائه به مشتری داشته باشید، ممکن است نتوانید مشتری‌ها را به سمت خودتان جذب کنید  و به فروش خوبی برسید. شما زمانی پله های رشد در زمینه‌ی فروش را باموفقیت بالا می روید که به تکنیک فروش حرفه ای و همچنین هنر متقاعدسازی ،ایجاد روابط پایداربا مخاطبین، جذب و انگیزه بخشی به مشرتیان، بررسی و آنالیز رقبا  تسلط کافی داشته باشید.

فروشنده حرفه‌ای با به‌کارگیری تکنیک‌های فروش و شگردهای آن، برای به نتیجه رساندن معاملات و فراتر رفتن از اهداف را ممکن می‌کنند.

ترفند و تکنیک های فروش

تکنیک فروش با فرایند فروش چه تفاوتی دارد؟

واژه “ فرایند فروش ” و “ تکنیک فروش ” ، گاه به اشتباه مترادف در نظر گرفته می‌شوند.

فرایند فروش مسیری که یک مشتری بالقوه باید طی نماید تا به مشتری بالفعل (خریدار) تبدیل شود، تعریف می‌شود.این مسیر منطبق با کل مسیر داخل قیف فروش و تا انتهای قیف ادامه دارد. فرایند فروش در مورد فرصت‌ها، معاملات و نرخ موفقیت است.  یک مدیر فروش موفق و موثر کسی است بتواند این فرایند فروش را به درستی مدیریت نماید.

تکنیک فروش حرفه‌ای / تکنیک فروشندگی حرفه‌ای قابل بکارگیری در هر فرایند فروش است ، اما در کل ، تکنیک فروش برای فقط بخشی از فرایند فروش طراحی می‌گردد.تکنیک فروش حرفه‌ای بر گام‌های فروش تمرکز ندارد ، بلکه بر مهارت و تمرکز و ارتباط تمرکز است، مثل شخصیت شناسی در فروش، زبان بدن ، اصول و فنون مذاکره فروش ، …..

می‌توان گفت که فرایند فروش همان A تا Z مسیر فروش است و تکنیک فروش، فلسفه نحوه پیاده‌سازی فرایند فروش است.تکنیک فروش حرفه‌ای به دنبال کم کردن زمان بستن قرارداد فروش و افزایش اثربخشی فروش است.تکنیک فروش می‌تواند در چند ناحیه از فرایند فروش بکار گرفته شود.

در این مقاله تصمیم داریم برخی از تکنیک های پر کاربرد فروش را با هم بررسی کنیم.

رابطه قوی و پایدار با مشتریان ایجاد کنید

یکی از عناصر اساسی و تکنیک های فروش موفق، ایجاد رابطه قوی با مشتریان است. اصلا می‌توانیم این‌طور بگوییم که اگر هنر برقراری ارتباط موثر را بلد باشید، می‌توانید فروشنده‌ی خوبی شوید، وگرنه کارتان سخت می‌شود. مردم بیشتر از کسی که به او اعتماد دارند و با او احساس راحتی می‌کنند، خرید می‌کنند. با گوش دادن فعال، یافتن زمینه‌های مشترک و نشان دادن علاقه واقعی به نیازها و چالش‌های مشتری، برای ایجاد یک ارتباط واقعی وقت بگذارید، آن‌وقت متوجه می‌شوید که این موضوع چقدر روی جلب اعتماد مشتری و افزایش فروش تاثیر می‌گذارد. به این هم دقت کنید که مشتری نباید احساس کند رابطه شما با او صرفا منفعت‌طلبانه و بر اساس نیازها و منافع خودتان است.

تکنیک فروش اسپین SPIN

درست سوال پرسیدن” مسئله بسیار مهمی در طول طراحی و یا اجرا فرایند فروش است . سوالات اشتباه می‌تواند موجب تزلزل در فرایند فروش شما شود.

واژه SPIN معرف 4 کلمه است و این چهار کلمه کلیدی برای تکنیک اسپین عبارت‌اند از :

  • Situation  یا معادل فارسی آن موقعیت
  •  Problem یا معادل فارسی آن مشکل
  •  Implication  یا معادل فارسی آن نتیجه
  •  Need-Payoff یا معادل فارسی آن پرداخت

پیش از اینکه یک خریدار بتواند تصمیم به خرید بگیرد، با مقدار زیادی اطلاعات مواجه است که به خرید فوری و انتخاب بین A یا B   وادار می‌نماید.

SNAP تمرکزاین تکنیک فروش بر تصمیم سازی مشتری است. این تکنیک فروش می‌کوشد تا با بر تصمیم سازی مشتری اثرگذاری مثبت داشته باشد و مشتری نیز فکر می‌کنید که تمام تصمیم را خودش به تنهایی گرفته است.

مشتری تا پیش از خرید از شما ، در سه مرحله باید تصمیم‌گیری نماید.

  • تصمیم اول : اجازه به دسترسی

باید درک نمود که مشتریان آماج اطلاعات نادرست ، زمان‌گیر فروشندگان هستند و مشتری فکر می‌کند که فروشنده ، زمان وی را تلف می‌کند.

بنابراین به منظور دستیابی به زمان مذاکره با مشتری ، باید اطلاعات کاملا درست و مرتبط به موضوع فروش را در نقطه تماس با مشتری به وی منتقل نمود .

مثلا از طریق تلفن ، ایمیل ، …

برای مثال :

به جای استفاده از کلمان هیجان انگیز و غلو کننده ، می‌توان از کلمات کلیدی کمتر و ساده‌تری استفاده نمود.

نمونه بد : “به عنوان یک شرکت تحقیقات صنعتی، ما تکنولوژی چاپ جهانی را ارائه می‌دهیم.”

نمونه خوب : “ما کمک می‌کنیم که با سرمایه کمتر، چاپ کارآمدتری داشته باشید. “

علاوه بر این، از ارسال ایمیل‌های پیگیری که به صورت عمومی و با یک تیک در نرم‌افزار ارسال می‌شود، بپرهیزید.

به جای آن یک ایمیل که حاوی اطلاعات بسیار مفید برای وی ارسال نمایید. برای احترام به زمان محدود مشتری، فقط از وی ۵ دقیقه باید زمان بگیرید .

هرچه زمان درخواست شده کمتر باشد، احتمال اینکه آن فرد بخواهد با شما صحبت نماید ، بیشتر می‌شود.

  • تصمیم دوم – شروع تغییر

زمانی که مشتری می‌خواهد با شمای فروشنده صحبت نماید، فروشنده باید ارزش چیزی که می‌خواهد پیشنهاد دهد کامل نشان دهد.

مثلا نرخ بازگشت سرمایه ROI آن چقدر است ؟ هزینه پیاده‌سازی راه‌حل شما چقدر است ؟

برای مثال : افرادی بسیار پرمشغله  به دنبال راهکاری جدید برای رسیدن به اهداف کسب و کار خود هستند.

با دانش و زیرکی کافی ، فروشنده می‌تواند مشتری را به سمت و سویی خاص تحریک و هدایت نماید.

باید با مرور پیچیدگی‌های مرتبط با تصمیم سازی ، گام به گام مشتری را به درک راه‌حل خود ، سوق دهد.

به‌ عنوان‌ مثال : راهنمای گام به گام در خصوص نحوه دیجیتالی کردن نگهداری اسناد اداری.

فروشنده باید گوش خود را برای کلمات مانند “نارضایتی، تنگنا، چالش، مشکلات، سرخوردگی، مشکل، نگرانی” باز و تیز نگه دارد، بنابراین می‌توانید به مشکلات بیشتری از مشتری پی برد و با راه‌حل‌های شرکت خویش ، آن‌ها را حل نمایید.

  • تصمیم سوم – انتخاب منابع

در این مرحله، مشتری بالقوه تصمیم می‌گیرد کدام محصول را انتخاب کند؛ مشتری به دنبال راهی برای توجیه انتخاب خود است و سعی می‌کند تا ریسک را به حداقل برساند.

با توجه به این اصل، یکی از بزرگ‌ترین اشتباه فروشندگان این است که خیلی خوب باشد. باید تمرکز فروشنده بر کمک به مشتری بالقوه برای تصمیم سازی باشد :

انعطاف‌پذیر و مایل به همکاری باشد، اما به وضوح باید برای مشتری تشریح نمایید که وی چه انتظاراتی باید از پیشنهاد شما داشته باشد یا نداشته باشد.

برای مثال :

در خصوص بازار رقابت باید اطلاعاتی جمع‌آوری شود ، اطلاعاتی در مورد نقاط قوت و ضعف راه‌حل‌های خود و رقبا ، کمک می‌نماید تا شما در رقابت خود با دید باز عمل نمایید.

اگر مشتری نیاز به چیزی داشته باشد و شما نتوانید برای او فراهم نمایید ، حتما شما را رها کرده و سراغ رقبا می‌رود.

اما اگر چیزی متفاوت را پیشنهاد دهید، ارزش‌افزوده مشخص خواهد شد.

ترسیم مسیر تصمیم‌گیری برای مشتریان بالقوه می‌تواند گامی موثر برای دستیابی به عقد قرارداد / فروش باشد.

همچنین ترسیم نقشه راه برای مزیت‌های رقابتی بر اساس ویژگی‌ها و فوایدی کمک‌رسان به خریداران ، می‌تواند ارائه پیشنهادات را مثمرثمرتر نماید.

اینجاست که تفاوت یک مشاور حرفه‌ای ( مدیر فروش حرفه‌ای ) با تجربه با یک مشاور غیر حرفه‌ای ( مدیر فروش تجربی و سنتی ) که فقط از روی کتاب دانشگاهی ، قصد ارائه مشاور دادن را دارد، مشخص میشود.

یک فرد حرفه‌ای و با تجربه ، دانش و مهارت علمی خود را می‌تواند به صورت یک برنامه مکتوب نماید.

یک مدیر فروش سنتی ، آنچه میداند در قالب تجربه ای دیداری و شنیداری است ، وی قادر نیست برنامه ای که در ذهن دارد و کاری که از فروشنده میخواهد یا خدمتی که میخواهد به مشتری دهد را در یک صفحه بنویسید و برای آن الگوریتمی ارائه دهد ، تا به مدیر بعدی یا کارکنان فعلی منتقل نماید.

در طی این فاز از فرایند، ۴ عنصر اساسی و تاثیر گذار خود نمایی میکنند.

  • ساده سازی :

باید به زمان مشتری احترام گذاشت و شرایط فروش محصول را به نحوی برای مشتری تسهیل نمود که وی بتواند خود را به راحتی با آن منطبق سازد.اطلاعات خود را در یک تماس ۳۰ ثانیه‌ای ، یک ایمیل ۱۰۰ کلمه‌ای با نامه‌ایی یک صفحه‌ایی به مشتری منتقل نمایید.

  • ارزشمند بودن :

باید به سرعت ، اعتماد سازی نمود و ارزش راه حل خود را نشان داد.فروشنده باید نشان دهد که به درستی کسب و کار ، اهداف و اولویت های مشتری را درک نموده است.

اگر شرکتی در خصوص رفاه تیم فروش خود واقعا دغدغه داشته باشد، راه حلهای خود برای مشتری را دائما بهبود میبخشند تا فروشندگانشان در حوزه فروش موفق گردند.

  • همسو بودن :

باید خود را با نیاز ، مشکلات و اهداف مشتری همسو نمایید.این سبب میشود که مشتری بخواهد با شما همکاری نماید و بتوانید به تصمیم افراد تصمیم ساز دست پیدا نمایید.

  • توجه به اولویت‌ها :

یک خریدار همیشه دارای اولویتهای خاصی است.فروش موفق به معنای درک این اولویتها و در نظر گرفتن آنهاست.

در پیامهای سازمان باید این اولویت ها را مدنظر داشته باشید.

برای مثال :اگر صرفه جویی در هزینه ها ، اولویت آنان باشد ، باید این مسئله را در تمام فرایند فروش مدنظر داشته باشید.تکنیک فروش SNAP ، بر تمرکز بر نحوه تفکر مشتری تاکید دارد. تفکرات ، اهداف و اولویتهای مشتری را برای کسب اعتماد و نشان دادن ارزش راه حل خود ، در نظر گیرید.

یک شنونده فعال باشید

گفتیم که برقراری ارتباط در فروش بسیار اهمیت دارد. اصلا در پاسخ به این که مهم‌ترین مهارت های نرم چیست می‌توانیم بگوییم مهارت‌های ارتباطی از جمله گوش دادن فعال. حال برای این که بتوانید ارتباط درستی برقرار کنید، باید مهارت گوش دادن فعال را در خود تقویت کنید و شنونده‌ی فعالی باشید. منظورمان این است که وقتی مشتری با شما حرف می‌زند، این که صرفا حرف‌های او را بشنوید کافی نیست، بلکه گوش دادن فعال به این معنی است که با توجه و علاقه به مشتری گوش دهید، احساساتش را بفهمید، نیازهایش را درک کنید، بفهمید چه هدفی دارد و در نهایت پاسخ و واکنش درستی به او بدهید. شما باید با نشانه‌های کلامی و غیرکلامی به مشتری بفهمانید که فعالانه به صحبت‌های او گوش می‌دهید و برای صحبت‌هایش ارزش قائل هستید. این یک تکنیک فروش حرفه ای است که فروشندگان موفق و باتجربه به کار می‌برند.

 

در خواست مشتری خود را به خوبی بشنوید

نقاط درد مشتری خود را درک کنید

فروشندگان موفق فقط محصولات و خدمات را نمی‌فروشند، بلکه آن‌ها برای مشکلات مشتریان خود راه‌حل‌های مناسب و کاربردی ارائه می‌دهند. در حقیقت اگر می‌خواهید فروشنده موفقی شوید، باید نقاط درد مشتری (Customer Pain Points) را شناسایی کنید، برای درک مشکلات و چالش‌های مشتری خود وقت بگذارید، اعتمادش را جلب کنید و به مرور مشکلات او را رفع کنید. در ضمن برنامه‌های فروش خود را طوری تنظیم کنید که نشان دهید چگونه محصولات یا خدمات شما به‌طور مستقیم نیازهای خاص مشتریان را برطرف می‌کند و آن را به یک راه‌حل ضروری تبدیل کنید. حالا شاید بپرسید چطور نقاط درد مشتری را شناسایی کنیم؟ یکی از روش‌های موثر در این زمینه، گوش دادن فعال به مشتریان است که بالاتر توضیح دادیم.

استراتژی یا تکنیک فروش Up-selling و Cross-selling

منظور از بیش فروشی یا همان Up-Selling این است که وقتی مشتری محصول یا خدماتی را انتخاب می‌کند، شما محصول یا خدماتی بهتر و باکیفیت‌تر از آن‌چه که مدنظرش است را به او پیشنهاد دهید. برای مثال می‌توانید در صورت موجود بودن، نسخه جدیدتر محصول را پیشنهاد دهید.

مکمل فروشی یا Cross-Selling به این معنی است که مشتری یک محصول/ خدمات را انتخاب می‌کند و شما با توجه به تجربیات خود و نیاز مشتری و شناختی که از او دارید، محصول دیگری را هم به او پیشنهاد دهید. فرض کنید مشتری برای خرید کیف به فروشگاه شما می‌آید، می‌توانید کفش زیبایی که با آن کیف ست می‌شود را هم به او پیشنهاد دهید. به این منظور باید مشتری خود را درک کنید، او را بشناسید و راه‌حل‌های تکمیلی ارائه دهید. این یک تکنیک فروش حرفه ای است که جزء تکنیک های افزایش فروش محسوب می‌شود. در ضمن این کار نه تنها باعث افزایش درآمدتان می‌شود، بلکه ارتباط با مشتری را نیز تقویت می‌کند.

همواره به دنبال یادگیری باشید

دنیای فروش و بازاریابی به‌طور مداوم در حال تحول است و فناوری‌های جدید، روندهای بازار و تغییر رفتارهای مصرف‌کننده، کسب‌وکار شما را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد. اگر می‌خواهید در این بازار رقابتی عقب نمانید، باید با سرمایه‌گذاری در یادگیری مستمر، همواره خود را به‌روز نگه دارید و حتی دانش خود را از رقبا جلوتر ببرید. به این منظور می‌توانید در کارگاه‌های آموزشی شرکت کنید، نشریات صنعت را بخوانید و با متخصصان و صاحب نظران حوزه کاری خود تعامل برقرار کنید تا مهارت‌های خود را اصلاح کنید و بهبود ببخشید و با تغییرات سازگار شوید.

تکنیک FAB را به کار بگیرید

یکی از بهترین مدل‌ها و تکنیک فروش حرفه ای همین مدل FAB است. مدل FAB از حروف اول سه کلمه‌ی Feature، Advantage و Benefit گرفته شده است و بر اساس این مدل هر محصول را باید از سه منطر معرفی کرد: مشخصات و ویژگی‌های محصول، مزایا نسبت به رقبا، منافع برای مشتری.

به جای این که صرفا ویژگی‌های محصول خود را فهرست کنید، روی مزایایی که برای مشتری به ارمغان می‌آورد و همچنین منافعی که برای مشتری دارد، تمرکز کنید. به مشتریان بالقوه خود کمک کنید تجسم کنند که چگونه پیشنهاد شما می‌تواند زندگی آن‌ها را بهبود بخشد یا مشکلات آن‌ها را حل کند. این رویکرد گفتگو را از مشخصات محصول به ارزش واقعی راه‌حل شما تغییر می‌دهد.

احساس فوریت ایجاد کنید

در رابطه با تکنیک فروش حرفه ای یکی دیگر از موثرترین و بهترین تکنیک‌ها، ایجاد حس فوریت است. با برجسته کردن و تاکید بر پیشنهادات حساس به زمان، تخفیف‌های با زمان محدود یا معاملات انحصاری، احساس فوریت را در مشتریان احتمالی خود ایجاد کنید. در واقع با القاءترس از دست دادن (FOMO)، مشتریان خود را تشویق می‌کنید تا سریع‌تر تصمیم‌گیری کنند و می‌توانید احتمال به تعویق انداختن معامله را کاهش دهید. با ایجاد حس فوریت و نشان دادن این که زمان استفاده از چیزی محدود است، مشتری تحریک می‌شود و می‌ترسد که عقب بیفتد و این فرصت را از دست بدهد، بنابراین سریع سراغ تهیه محصول یا خدمات مورد نظرش می‌رود.

با اعتراضات برخورد درستی داشته باشید

همیشه این را به یاد داشته باشید که اعتراض بخشی طبیعی از فرآیند فروش است. تكنيك هاي فروش می‌گوید اگر هیچ اعتراض و انتقادی نشنوید، اتفاقا می‌تواند به این معنی باشد که مورد توجه مشتریان نبوده‌اید و چندان دیده نشده‌اید. بیزینسی که دائم در حال بهبود و ارتقاء خود و در پی تغییرات سازنده باشد، قطعا در مسیر با مشکلاتی هم مواجه می‌شود و انتقاد و اعتراض می‌شنود. یک تکنیک فروش حرفه ای این است که در چنین مواقعی، به جای اجتناب از آن‌ها، مخالفت‌ها را به‌عنوان فرصتی برای نشان دادن تخصص و مهارت‌های خود و رفع نگرانی‌ها در نظر بگیرید. اعتراضات رایج را پیش‌بینی کنید و پاسخ‌های سنجیده‌ای داشته باشید که تعهد شما را به یافتن بهترین راه‌حل برای مشتری نشان دهد.

پیگیر باشید

درس مهمی که باید هر فروشنده‌ای بلد باشد، پیگیر بودن است. البته پیگیری بیش از حد و نابه‌جا، حوصله مشتری را سر می‌برد و حتی ممکن است از خرید پشیمان شود، اما منظور ما پیگیری به‌موقع و به اندازه است. فروش موفق به ندرت با یک تعامل اتفاق می‌افتد، باید بیشتر با مشتری ارتباط برقرار کنید و پیگیرش باشید. یک استراتژی پیگیری قوی را اجرا کنید تا در ذهن مشتریان بالقوه خود بمانید. ایمیل‌های پیگیری شخصی، تماس‌ها یا حتی ملاقات‌های حضوری می‌توانند علاقه شما را برای ایجاد یک رابطه بلندمدت، تعهد به مشتریان و توجه به نیازها و مشکلات آن‌ها، نشان دهند.

از اثبات اجتماعی استفاده کنید

خود شما وقتی می‌خواهید خرید کنید، چقدر به بخش نظرات اهمیت می‌دهید؟ اگر کسی آن بیزینس را بشناسد، نظرش را نمی‌پرسید؟ به احتمال زیاد می‌پرسید. حقیقت این است که مردم بیشتر به محصول یا خدماتی اعتماد می‌کنند که دیگران آن را مفید می‌دانند و نظر مثبتی درباره آن دارند. تکنیک فروش حرفه ای این است که توصیفات و نظرات مشتری، مطالعات موردی و داستان‌های موفقیت را در استراتژی‌های فروش خود بگنجانید و به مخاطبان و مشتریان خود نشان دهید که دیگران به شما اعتماد کرده‌اند. اثبات اجتماعی نه تنها اعتبار ایجاد می‌کند، بلکه شواهد ملموسی از ارزشی که برای مشتریان خود به ارمغان می‌آورید نیز ارائه می‌دهد.

از تکنیک‌های داستان‌سرایی استفاده کنید

انسان‌ها به‌طور طبیعی به سمت داستان‌ها کشیده می‌شوند و قصه‌گویی برایشان جذاب است. در این راستا شما می‌توانید از داستان‌سرایی برای ایجاد یک روایت قانع‌کننده در مورد محصول یا خدمات خود استفاده کنید. داستان‌هایی بسازید که در آن بتوانید پیام برندتان را شفاف و واضح به مخاطب منتقل کنید، با مخاطب ارتباط برقرار کنید و توجهش را جلب کنید. این ارتباط عاطفی می‌تواند یک انگیزه قوی برای تصمیم‌گیری خرید و ایجاد مشتریان وفادار باشد. داستان‌سرایی یا  استوری تلینگ یکی از موثرترین شگردهای فروش است که نباید دست‌کم گرفته شود.

از فناوری برای افزایش فروش استفاده کنید

در عصر دیجیتال، استفاده از فناوری می‌تواند به میزان قابل‌توجهی به شما کمک کند که فروش‌تان را افزایش دهید و تلاش‌های‌تان به نتیجه برسد. از ابزارهای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) گرفته تا نرم‌افزارهای اتوماسیون فروش، از فناوری‌هایی استفاده کنید که فرآیندها را ساده‌سازی می‌کنند، ارتباطات را بهبود می‌بخشند و داده‌های ارزشمندی را ارائه می‌دهند. یک تکنیک فروش حرفه ای و یک رویکرد هوشمندانه در زمینه فناوری، می‌تواند به شما مزیت رقابتی در چشم‌انداز فروش مدرن بدهد.برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از خدمات مشاوره تحویل دیجیتال ماهان استفاده کنید

تاثیر شبکه‌سازی و ایجاد روابط را در فروش جدی بگیرید

فروش فراتر از معاملات است. شما برای این که بتوانید فروش خوبی داشته باشید، لازم است که روابط پایداری ایجاد کنید، بدانید شبکه سازی چیست و حتما به فکر شبکه‌سازی باشید. برای گسترش ارتباطات حرفه‌ای خود، چه به صورت آنلاین و چه آفلاین، حتما برای شبکه‌سازی وقت بگذارید. هر چه افراد بیشتری را بشناسید و روابط قوی‌تری ایجاد کنید، بیشتر هم شما را می‌شناسند و سراغ‌تان می‌آیند. در این راستا می‌توانید در رویدادهای صنعت شرکت کنید، به اجتماعات و انجمن‌های مربوطه بپیوندید و با مخاطبان هدف خود در پلتفرم‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی ارتباط برقرار کنید. ایجاد یک شبکه قوی نه تنها درها را به روی فرصت‌های جدید باز می‌کند و یک تکنیک فروش حرفه ای است، بلکه اعتبار شما را در صنعت افزایش می‌دهد.

اعتمادبه‌نفس داشته باشید و مثبت‌اندیش باشید

فروش می‌تواند یک حرفه‌ی چالش‌برانگیز باشد و در این میان، طرد شدن یک اتفاق رایج است. قرار نیست همیشه مشتری به شما پاسخ مثبت بدهد و محصول/خدمات کسب‌وکار شما را بپذیرد. حفظ ذهنیت مثبت و داشتن اعتمادبه‌نفس برای موفقیت بلندمدت ضروری است. به ارزشی که برند شما به ارمغان می‌آورد باور داشته باشید، از شکست‌ها درس بگیرید و به چالش‌ها به عنوان فرصت‌هایی برای رشد و بهبود، نگاه کنید. یک رفتار مطمئن و خوش‌بینانه نه تنها مشتریان را جذب می‌کند، بلکه اعتماد و وفاداری آن‌ها را نیز برمی‌انگیزد.

برای آشنایی بیشتر با فرآیند های فروش میتوانید با تیم خدمات مشاوره فروش ما تماس بگیرید و از خدمات و دوره های فروش مرکز مشاوره ماهان اطلاعات کامل کسب کنید و بتوانید مسیر رشد خود را طراحی کنید

این مقاله توسط مرکز مشاوره مدیریت ماهان (Mahan MCC) با مدیریت جناب آقای نوید سیاری (Navid Sayyari) تهیه شده است.

برای دریافت خدمات مشاوره مدیریت می‌توانید فرم موجود در سایت مرکز مشاوره مدیریت ماهان را به آدرس https://mahanmcc.com تکمیل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up